Obáváme se, že povinným označováním výsledků novinářské práce, či jejich propagace za volební kampaň dojde k dalšímu podlomení důvěry ve smysl svobodných voleb.
Novinář a mediální manažer Michal Klíma se stal místopředsedou správní rady NFNZ.
Část sdělovacích prostředků je vlastněná oligarchy a neví, jestli zítra bude moct být taková, jaká byla.
V grantové výzvě Jaro 2020 rozdělila správní rada NFNZ 1 165 000 korun mezi šest žadatelů.
Novým členem Správní rady NFNZ byl 9. července 2020 zvolen ekonom a auditor Ing. Michal Petrman, CSc.
Právě jsme vydali Výroční zprávu za rok 2019. Na to, co se nám v roce 2019 podařilo a jak jsme hospodařili, se můžete podívat zde.
Ve středu 17. června 2020 se v Kasárnách Karlín konalo celodenní Novinářské fórum. Tématy letošního ročníku byla: Čína v českých médiích, umělá inteligence a média, hranice etiky novinářské práce nebo dodržování novinářských standardů.
Josef Šlerka, ředitel NFNZ, na předávání Novinářských cen 17. června pronesl projev, ve kterém mluvil o „uneseném státě, v němž zločinci z řad bílých límečků kompletně převezmou státní správu a nechají média hrát roli neškodných, převážně užitečných psíků, případně idiotů“.
Třetí ročník konference Novinářské fórum se uskuteční ve středu 17. 6. od 9:00 do 17:00 hod v pražských Kasárnách Karlín.
Na tezi, že chytrá karanténa nemůže fungovat, protože se nikdy nenajdou všechny kontakty, se už dá odpovědět. Nepotřebujeme znát všechny, ukazuje Model antiCOVID-19.
Praha, 20. května 2020 – Ve středu 17. června se od 9 do 17 hodin v pražských Kasárnách Karlín uskuteční již třetí ročník konference Novinářské fórum. Akce je určená novinářům, studentům žurnalistiky a všem zájemcům o mediální dění.
Člen správní rady Martin Burda poděkoval kolegům za spolupráci a k 28. 4. 2020 odstoupil z funkce člena Správní rady NFNZ.
Bez nezávislých médií se nemůžeme správně rozhodovat. Podpořte nás.
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.